Mišel Obama na čelu liste "najcenjenijih žena u svetu"

Za neke ona je "večita prva dama" no širom sveta Mišel Obama je "najcenjenija".
Mišel Obama na čelu liste "najcenjenijih žena u svetu"
Foto: Pixabay
Prema nedavnoj anketi YouGov.com, kojom je obuhvaćeno 42.000 ljudi u 41 zemlji, bivša prva dama na čelu je liste "najcenjenije žene u svetu". Obama je na toj listi nadmašila i svoju prijateljicu Opru Vinfri, koja je na drugom mestu.
 
Glumica i aktivistkinja za ljudska prava Anđelina Džoli treća je, a britanska kraljica Elizabeta II četvrta. Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton na osmom je mestu, a pop diva Madona jedanaesta. Sadašnja prva dama Melanija Tramp 19. je na listi od 20 osoba.
 
Na listi najcenjenijih muškaraca Mišelin suprug bivši američki predsednik Barak Obama je drugi, iza milijardera i filantropa Bila Gejtsa.
 
Međunarodna zvezda akcionih filmova Džeki Čen na trećem je mestu. Na anketi sprovedenoj samo na američkom uzorku, Obama je ispred sadašnjeg predsednika Donalda Trampa, koji je na drugom mestu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.