Tajson tvrdi da se na njegovom ranču mesečno troši 40.000 dolara na marihuanu

Nekadašnji bokserski šampion u teškoj kategoriji Majk Tajson, otkrio je u svom podkastu koliko se marihuane troši na njegovom ranču, svojevrsnom utočištu za ljubitelje marihuane.
"Koliko popušimo mesečno? Četrdeset hiljada dolara", rekao je Tajson svom gostu u podkastu, bivšem NFL igraču Ebenu Britona, koji je postao aktivista za legalizaciju marihuane.
 
Briton je odgovorio da se na Tajsonovom ranču mesečno popuši 10 tona marihuane.
 
"Zar to nije ludo", upitao je na to bivši bokser.
 
Drugi njegov gost, reper Džim Džons, objasnio je da je u pitanju mnogo marihuane, toliko da se puši nonstop, svake sekunde.
 
Ubrzo pošto je Kalifornija legalizovala upotrebu marihuane u rekreativne svrhe 2018. godine, Tajson je osnovao "Tajsonov ranč", farmu od 40 hektara na kojoj se gaji kanabis i koja je svojevrsni marihuana rizort. Na ranču se prodaje marihuana u raznim oblicima, a uskoro će biti i ona pripremljena za jelo.
 
Pored pogona za proizvodnju, u luksuznom rizortu se nalaze postrojenja za prehrambene proizvode od marihuane, amfiteatar i prostor za glamping - luksuzno kampovanje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.