Kopola se oseća loše jer je "Kum" omiljeni film Borisa Džonsona

Slavni režiser Frensis Ford Kopola rekao je da se oseća loše zbog toga što je "Kum" omiljeni film britanskog premijera Borisa Džonsona.
Kopola je naglasio da se Džonson tako pridružio "nekim od najsurovijih ličnosti iz moderne istorije poput Sadama Huseina i Gadafija", kojima je "Kum" takođe bio omiljeni film.
 
"Osećam se loše što scene iz gangsterskog filma mogu da inspirišu bilo kakvu akciju u stvarnom životu, a naročito nekoga za koga vidim da vodi Veliku Britaniju u propast", naveo je reditelj.
 
Dodao je da je Džonson na ivici da uništi Ujedinjeno Kraljevstvo sa Bregzitom.
 
"Obožavam Britaniju i njen doprinos modernoj civilizaciji i užasnut sam što uopšte razmatra tako budalast potez kao što je napuštanje EU", zaključio je Kopola, prenosi NME.
  • ex chapman

    18.09.2019 08:27
    Kopola
    treba da se oseća loše jer je njegova trilogija o mafiji doprinela popularizaciji iste više nego svi ostali filmovi zajedno! i Al Paćino! film je prosto suviše dobar i Al Paćino previše dobar glumac da ne bi proizveli (možda neželjeni) efekat - simpatije prema mafijaškom kumu
    NB - ne želim da raspravljam sa fanovima te se molim Vas uzdržite od komentara na moj komentar. Hvala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.