Kraljica Elizabeta traži novog konjušara, plata 25.000 evra

Kraljica Elizabeta tražži novog konjušara, a za ovaj posao nudi 25 hiljada evra mesečno, kao i besplatan smešštaj u Bakingemskoj palati.
Sve ono ššto spada u dužžnosti konjuššara ne odudara od uobičajenih obaveza. Potrebno je hraniti, čistiti i održžavati konje. Međutim, kraljica namerava da odabere onoga ko gaji veliku ljubav prema ovim žživotinjama i navela je da žželi da zaposli osobu koja će užživati radeći ovaj posao, prenose britanski mediji.
 
Uz to, tražži se neko ko zna da jaše i upravlja kočijama. Uz taj zahtev stoji objaššnjenje kako će budući konjuššar prisustvovati svim ceremonijama koje budu održžavane.
 
Naposletku, kraljevska porodica ističe da žžele pouzdanu osobu koja je spremna dati sve od sebe kako bi konji izgledali i bili ššto bolji kada se izvedu u javnost.
  • Boris

    06.10.2019 22:03
    Novinari u Srbiji
    Nema takve plate ni kod kraljice, barem ne za taj posao. Treba početi kažnjavati novinare za lažne vesti i netačne informacije!
  • NN

    06.10.2019 15:33
    NN
    Za tu platu bih izigravao i samog konja. Njiiiiihhhhhaaaaaa!!!!!
  • /

    06.10.2019 13:16
    /
    evri?
    pa bregzit je. neka joj konjusari onaj zutokosi za funte

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.