Otkazani koncerti Enrikea Iglesijasa zbog prevare promotera

Koncert Enrikea Iglesijasa, koji je trebalo da se održi za 20 dana u Zagrebu, otkazan je zbog prevare promotera.
 Otkazani koncerti Enrikea Iglesijasa zbog prevare promotera
Foto: Pixabay (ilustracija)
Otkazani su i koncerti u Litvaniji i Belorusiji.
 
U saopštenju koje je objavljeno na internet stranici latvanske agencije Bilesu Serviss, piše da su Iglesiasovi zastupnici u agenciji Kreativ Arts otkazali koncerte nakon što promoteri nisu uspeli da ispune svoju stranu dogovora o organizovanju nastupa.
 
"Nakon pažljivog razmatranja svih alternativa, bili smo prisiljeni da otkažemo nastupe u Zagrebu, Rigi i Minsku", navodi se u saopštenju.
 
ArtBG, organizator koncerta nije ispunio ugovorne obaveze s dvoranama i svim produkcijskim elementima za ova tri događaja. Pollstar piše da su promoteri pod maskom da zastupaju ArtBG "prevarili obožavatelje za novac tako što su promovisali koncert, a nisu platili Inglesijasu i za dvorane u kojima je koncert trebalo da se održi".
 
Reč je, kako piše Pollstar, o promoterima iz Bugarske, prenose mediji u Zagrebu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.