Zvezde koje nisu završile srednju školu

Brojne amaričke zvezde kao što su Džoni Dep, Kventin Tarantino i Rijana nisu završile srednju školu.
Ne postoji savršen način da postanete uspešna osoba. Neke poznate ličnosti išle su u državne škole, druge su otišile od kuće, dok su neke odustale od svog školovanja.
 
Dženifer Lorens napustila je srednju školu kada je imala 14 godina. Posle toga je nastavila glumačku karijeru i sada je "samoobrazovana".
 
Heri Stajls odustao je od srednje škole kada je imao 16 godina i to zbog audicije za Iks Faktor nakon čega je postao član benda "One direction".
 
Žizel Bindšen, brazilska manekenka, napustila je srednju školu kada je imala 14 godina da bi nastavila karijeru modela. Uprkos tome, Žizel govori pet jezika.
 
Nikol Kidman nije završila srednju školu kako bi nastavila glumačku karijeru. Počela je da radi u pozorištu, a sa 16 godina je snimala i filmove.
 
Rijana je napustila srednju školu sa 16 godina, preselila se u Ameriku kada je imala 17 godina, gde je potpisala muzički ugovor s diskografskom kućom Def Jam.
 
Robert Dauni Džunior nikada nije bio dobar učenik. Otac mu je dao ultimatum da svaki dan ide u školu ili da pronađe posao. Odustao je u 15. godini.
 
Džoni Dep imao je 15 godina kada je napustio srednju školu. San mu je bio da postane poznati rok muzičar.
 
Džej Zi je odustao od srednje škole kako bi radio. Bavio se prodajom narkotika, a tek potom postao muzička zvezda.
 
Kijanu Rivs je napustio školu sa 17 godina, jer se nikada nije uklopio. Imao je sukobe s nastavnicima i direktorom.
 
Vupi Goldberg je napustila školu kada je imala 16 godina. Kao razlog za ovaj postupak navela je teško detinjstvo, nekoliko brakova i zavisnost o drogama.
 
Tom Kruz je napustio srednju školu kako bi postao glumac u Njujorku. Pre toga, dok je bio dete, želeo je da bude sveštenik.
 
Kventin Tarantino je želeo je da nastavi filmsku karijeru i zbog toga je odustao od srednje škole kada je imao 15 godina. Imao je IQ 160.
 
Danijel Redklif odlučio je da se odmori od škole kada je imao 17 godina kako bi se usredsredio na svoju glumačku karijeru. Nije se vratio u školu.
 
Rajan Gosling napustio je srednju školu kada je imao 17 godina.
 
Zvezde koje nisu završile srednju školu su i Džon Travolta, Džim Keri, Avril Lavinj, Dru Barimor i Kejti Peri, prenose američki mediji.
  • Marija

    09.12.2019 19:55
    Vredni su oni
    E zato se lako zaposle na FARMI i rade po ZADRUGAMA i ubise lovu . Ko nam je kriv?
  • Kaćanka

    09.12.2019 11:13
    I moj deda je moja najsjajnija zvezda, svacemu me je naučio, svašta znao....nije imao dana škole.....danas mnogi imaju i doktorske diplome pa ne vrede ni pisljiva boba....a o ovim zvezdama...bolje da cutim!!
  • ?

    09.12.2019 09:53
    ??
    Da li ima neko da je završio?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.