Bouvi dobija ulicu u Parizu

Pariz će uskoro dobiti ulicu koja će se zvati po čuvenoj britanskoj rok legendi Dejvidu Bouviju, rekli su zvaničnici.
"Uskoro će biti ulica Dejvida Bouvija u 13. arondismanu Pariza", rekao je lokalni zvaničnik Žerom Kume agenciji AFP.
 
Kume, poznat kao veliki ljubitelj Bouvija, koji je umro 2016. godine, rekao da će ta ulica biti odmah pored stanice Austerlic u jugoistočnom delu Pariza. 
 
"Imenovanje ulice mora da odobri gradska uprava Pariza u februaru", rekao je Kume i dodao da pri tome ne očekuje probleme.
 
On je podsetio da je Bouvi imao jake veze sa Parizom.
  • Hm

    12.01.2020 10:22
    Interesantno. Jesu li i oni pitali - A šta je on učinio za nas?, kao što se pitaju novosađani na vlasti kad imenuju ulice?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.