Tina Fej i Ejmi Peler vodiće dodelu Zlatnih globusa, Riki Džervejs se zamerio mnogima

Popularne komičarke Tina Fej i Ejmi Peler zajedničkim će snagama iduće godine voditi dodelu nagrade Zlatni globus, nakon što su bile uspešne voditeljke te holivudske gala svečanosti od 2013. do 2015. godine, objavio je NBC.
Komičarke su u Sjedinjenim Američkim Državama najpoznatije po tome što su obe glumile u filmu "Mean Girls" i radile na šou "Saturday Night Live", po kojemu je i snimljena serija "30 Rock" Tine Fej.
 
Najava njihovog nastupa kao domaćica događaja donosi novu energiju nakon što je Riki Džervejs u nedelju na dodeli 77. Zlatnih globusa dobro izvređao holivudsku elitu i mnogima se zamerio. Kazao je da više nikada neće voditi tu gala svečanost.
 
"Biće vam drago što je ovo poslednji put da vodim ovaj šou, pa me više nije briga", rekao je u svom uvodnom govoru.
 
Vest o novim voditeljkama idućeg Zlatnog globusa objavio je predsednik NBC Entertejmenta Pol Telegdi na promotivnoj turneji NBC-ja u Pasadeni.
 
"NBC je odavno dom dvema najduhovitijim osobama na planeti - Tini Fej i Ejmi Peler. Nismo više želeli da čekamo da s vama podelimo ove sjajne vesti", kazao je Telegdi.
 
Tina i Ejmi dugogodišnje su prijateljice, ali se sjajno slažu i na pozornici.
 
A šta je Džervejs rekao, što je uvredilo pojedine, možete poslušati u nastavku:
 
  • Miodrag

    15.01.2020 12:27
    Riki samo rekao istinu.
  • mrva

    15.01.2020 12:21
    retko hrabar i inteligentan čovek, veoma ga cenim. inače ateista. nesto slicno da uradi, mogao bih da zamislim jedino "produvalog" Jimija Kerija.

    "U svetu gde je sve obmana, reći istinu je revolucionaran čin" - Orvel
  • Joe

    14.01.2020 10:30
    Болна истина
    Све што је рекао Џервејс је истина, али изгледа да осим Тома Хенкса нико други није схватио шта је он у ствари изговорио.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.