Stiven King napustio Fejsbuk zbog lažnih vesti

Pisac Stiven King (72) izbrisao je svoj Fejsbuk nalog zbog, kako je objasnio, lažnih vesti i narušavanja privatnosti.
Stiven King napustio Fejsbuk zbog lažnih vesti
Foto: Youtube (Screenshot)
"Napuštam Fejsbuk. Nije mi prijatno zbog poplave lažnih vesti koje su dozvoljene u političkom oglašavanju, a nisam uveren ni u njegovu sposobnost da zaštiti privatnost svojih korisnika. Pratite me na Tviteru, ako želite", napisao je King na Tviteru.
 
Kako prenosi CNN nakon te objave, njegov profil na Fejsbuku je izbrisan.
 
King je do sada napisao 50 knjiga uglavnom naučno fantastičnog i horor žanra i mnoge od njih su ekranizovane bilo na filmskom platnu ili televiziji.
  • *

    07.02.2020 09:09
    Fake news
    Zaboraviste (slučajno?) u naslovu da spomenete "i narušavanja privatnosti."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.