Al Paćino prvi put glumi u televizijskoj seriji

Prvi put u svojoj više od pet decenija dugoj glumačkoj karijeri slavni američki glumac Al Paćino okušao se u TV seriji koja će u petak početi da se prikazuje na Amazon Prime Videu.
Radnja serije 'Hunters' smeštena je u Njujork 1977. Priča prati Mejera Ofermana (Al Paćino), vođu grupe lovaca na naciste koji je preživeo holokaust. On otkriva da u SAD u tajnosti žive stotine visokih nacističkih oficira koji planiraju da uspostave Četvrti Rajh. Zadatak 'lovaca' je da ih 'izvuku' iz njihovih skloništa i privedu pravdi.
 
Serija je nadahnuta istinitom pričom i posvećena je pokojnoj baki tvorca serije Dejvida Vajla, koja je preživela holokaust.
 
"Nikada do sada nisam snimao seriju od deset epizoda. Dakle, to je nešto poput dvanaestosatnog filma", rekao je za Rojters Paćino, koji u aprilu navršava 80 godina.
 
"Usput, ovo je luda priča... Ludi horor, stvarno zastrašujuća... Jednako teška i puna dubokih emocija", rekao je Paćino, koji je na ovogodišnjoj dodeli Oskara nominovan za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Irac".
 
Reditelj serije Dejvid Vajl želeo je ispriča priču svoje bake, njeno iskustvo iz rata o kojima mu je govorila dok je bio dete.
  • Novosađanka

    22.02.2020 09:08
    Ta nemojte kasti
    IMDB kaže da je glumio u dve serije a u trećoj bio gost u prvoj epizodi.
  • deo demosa

    21.02.2020 22:54
    ne znam
    Nisam siguran, ali mislim da je Paćino igrao advokata obolelog od SIDE u seriji Anđeli u Americi na HBO pre 17 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.