VIDEO: Bojsi i Del Boj poslali poruku zahvalnosti fanovima u Srbiji

Ljubav i naklonost koju je serija "Mućke" stekla na tlu Srbije, sasvim sigurno odgovara slavi koju su Del Boj, Rodni, Deka, Albert, Triger i Bojsi stekli u Velikoj Britaniji.
Da li zbog prepoznavanja u nastojanjima porodice Troter da se obogati ili zbog šarma i harizme sa kojom se Del nosi sa životnim nedaćama, tek Ser Dejvid Džejson u Srbiji ima status zvezde, kao uostalom i svi protagnosti serije. O tome na najbolje svedoči nedavna poseta glumca Džona Čalisa, odnosno "Bojsija" Srbiji, koji je bio fasciniran gostoprimstvom i popularnošću serije "Mućke" na ovim prostorima. 
 
Upravo njegovom zaslugom fanovi ove serije su dobili pozdrav i od samog Del Boja.
 
 
Poruku Ser Dejvida Džejsona na svom Tviter nalogu je objavio Lazar Vuković, predstavnik organizacije princeze Katarine Karađorđević. Naime, dok je "Del Boj" sedeo udobno zavaljen u fotelju, iznad njega su stajali "Bojsi i Marlen".
 
"Želim samo da kažem da se zahvaljujem publici u Srbiji što gladaju seriju", rekao je "Bojsi", nakon čega se oglasio i "Derek Troter" lično i to iz svog "stana" u Pekamu. "Hvala, hvala", rekao je on sa podignutim palčevima u vis.
  • Ana

    05.03.2020 08:15
    Najbolja serija ikad!!!
  • Misko

    04.03.2020 13:29
    Del Boj je pošteniji i manje laže.
  • The Lalosh

    04.03.2020 10:25
    @Misko
    Misko03.03.2020 • 16:11
    Del Boja za predsednika Srbije


    Pa već imaš takvog predsednika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.