Nekadašnja Bond devojka objavila da je pozitivna na virus korona

Ukrajinska glumica i manekenka Olga Kirilenko u nedelju je na Instagramu otkrila da je pozitivna na virus korona i da je u karantinu.
Glumica (40), koja je glumila Kamilu Montes, Bondovu devojku u filmu "Quantum of Solace" 2008. godine zajedno sa Danijelom Krejgom, napisala je da je "bolesna već gotovo nedelju dana", kao i da su joj glavni simptomi "temperatura i umor".
 
Svojim obožavaocima je poručila: "Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno!", uz objavu fotografije s pogledom kroz prozor njenog stana.
 
 
Kirilenko se tako pridružuje sve dužem popisu svetskih poznatih ličnosti zaraženih virusom korona, piše Hollywood Reporter.
 
Supružnici Tom Henks i Rita Vilson nedavno su objavili da su pozitivni na virus korona i da su u samoizolaciji u Australiji.
 
Tokom vikenda je zbog lečenja od zaraze virusom korona u bolnici završio i predsednik Universal Music Lusijan Grejndž.
 
I supruga kanadskog premijera Džastina Trudoa pozitivna je na virus korona, a u zarazu sumnja i supermodel Hajdi Klum. Ona je u petak objavila da se još uvek nije testirala jer ne uspeva da stupi u kontakt sa lekarima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet