Šeron Stoun poslala poruku podrške italijanskom Crvenom krstu

Američka glumica Šeron Stoun poslala je poruku podrške radnicima italijanskog Crvenog krsta i pohvalila njihovu "učinkovitost i dostojanstvo" u borbi protiv novog virusa korona.
Šeron Stoun poslala poruku podrške italijanskom Crvenom krstu
Foto: Youtube (Screenshot)

"Gledam video snimke kada ulazite u kuće kako biste preuzeli žrtve virusa korona. Vidim s koliko srca to obavljate. Znam da svoje živote izlažete opasnosti u izvršenju tih zadataka", navela je glumica u video snimku objavljenom na Tviteru italijanskog Crvenog krsta.

"Želim vam reći koliko vam se divim, koliko je u mojim očima veliko to što radite.  Svoj posao obavljate tiho, učinkovito s puno dostojanstva i pažnje", dodala je očito ganuta zvezda filmova "Niske strasti" i "Kazino".

Na kraju je glumica u majici italijanskog Crvenog krsta dodala da im je "duboko zahvalna za posao koji rade i da se moli za njih".

Ona je 2018. godine u Rimu dobila Zlatnu medalju za zasluge Crvenog krsta za predanost humanitarnom radu.

  • mala

    05.04.2020 15:33
    Lepo od nje! Svaka cast Gospodjo Stoun...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.