VIDEO: Bred Pit kao američki epidemiolog Entoni Fauči u novom skeču SNL

Kada bi me neki glumac imitirao u emisiji "Satrdej najt lajv" želeo bih da to bude Bred Pit, izjavio je najugledniji stručnjak za infektivne bolesti u SAD Entoni Fauči u šali, ali mu je posle toga želja ispunjena.
Pit je glumio Faučija na otvaranju subotnjeg "dr Fauči on SNL", koji je snimljen na daljinu zbog pandemije koronavirusa, preneo je CNN. 
 
"Prvo bih želeo zahvaliti svim starijim ženama u Americi koje su mi slale podršku, inspiraciju, a ponekad i mejlove", rekao je Pit u emisiji, dodajući da je u javnosti bilo mnogo dezinformacija o koronavirusu.
 
U ulozi Faučija Pit je rekao da je jedna od fraza u ovo vreme neizvesnosti "uskoro stiže vakcina".
 
Lik doktora Faučija, epidemiologa, naučnog saradnika i člana kriznog štaba Bele kuće, koji u borbi protiv koronavirusa predstavljenoj naciji govori istinu, ovih se dana u Americi može naći svuda – na majicama, šoljicama za kafu, pa čak i na krofnama.
 
  • Žika

    27.04.2020 00:57
    Какве су Ваше прогнозе за даљи ток и завршетак пандемије?

    Пандемија ће се завршити када се заврши у САД и ЕУ, јер је за њих и створена. То ће бити одлучна одлука СЗО, политички пристрасна колико и одлука о њеном проглашењу. У Русији ће се број увезених случајева повећавати док се наши суграђани буду враћали из иностранства. Али надам се да на територији Русије неће бити економског таласа као у ЕУ.
  • Zdravko

    26.04.2020 19:41
    Kod nas dr. Nestorovic da glumi sebe, dovoljno je smesan
  • Gabriel

    26.04.2020 19:39
    Jako smesno, taj Fauci je jedan od izvodjaca ove pandemije i lice farmaceutskih kompanija. Glupi holivud.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.