Ilon Mask objavio da su vanzemaljci izgradili piramide, reagovao Egipat

Egipat je pozvao milijardera Ilona Maska da poseti tu zemlju i sam se uveri da čuvene piramide nisu izgradili vanzemaljci.
Vlasnik Tesle i kompanije "Space X" prethodno je na Tviteru objavio da su vanzemaljci učestvovali u tom građevinskom poduhvatu i da je to očigledno.
 
 
Tim povodom reagovala je egipatska ministarka za međunarodnu saradnju Ranija al-Mašat. Ona je navela da su dokaz da piramide nisu izgradili vanzemaljci grobnice faraona i egipatskih vladara koji su ih, kako se veruje, gradili, prenosi BBC.
 
U odgovoru Masku na Tviteru ona ga je pozvala da dođe u Egipat.
 
 
Stručnjaci tvrde da su grobnice otkrivene devedesetih godina definitivan dokaz da su piramide izgradili drevni Egipćani.
  • Madness

    12.08.2020 22:12
    ... ... ... ... ...
    To je SNS sagradio sa svojim AV,oni imaju mašine za prošlost,budućnost,gde hoćeš.
  • Ivan Mirkov

    06.08.2020 15:42
    Ilirska ulica 54
    Kad sam radio u Kuvajtu sa Egipatskim radnicima vidio sam koji su fuseri bili svi zidovi krivi i na njihov racun sam rekao: nisu ovi nikad pravili Piramide a Egipcanin mi kaze; i nisu radili su ih robovi iz Perzije i Sirije i Sudana.
  • Goran

    05.08.2020 19:44
    Pogledajte kanal lika koji se zove God Serbon na JuTube, on je sve objasnio. Ne samo piramide ili zaveru protiv Srbie nego SVE!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.