VIDEO: Kanje Vest urinirao po Gremi nagradi i objavio broj telefona urednika Forbsa

Kanje Vest je poslednjih nekoliko dana izazivao pometnju na Tviteru, govoreći da je muzička industrija novo robovlasništvo, i da neće da objavljuje novu muziku sve dok mu ne isteknu "izrabljivački" ugovori sa muzičkim kućama.
Sada je Vest objavio sve stranice svog ugovora u celosti na ovoj društvenoj mreži i pozvao druge muzičare da učine isto.
 
"Kompanija ne želi da kaže koliko 'gospodari' vrede, jer znaju da sve mogu da ih kupim", naveo je Vest.
 
Nakon što je podelio 10 stranica svog ugovora, Kanje je objavio i video-snimak kako urinira na jednu od 21 njegovih Gremi nagrada.
 
 
Kanje je u drugom tvitu otkrio lični broj telefona urednika magazina "Forbs" Rendala Lejna.
 
"Ako hoćete da zovete belog suprematistu, zovite Rendala", rekao je Kanje ostavivši urednikov broj telefona milionima pratilaca.
 
Tviter ima strogu politiku protiv objavljivanja tuđih ličnih podataka, adresa i brojeva telefona na platformi, te su reperu blokirali nalog na 12 sati.
  • Mudri

    17.09.2020 14:50
    Nije u otvor gramofona, garant će posle oprati i staviti ponovo na policu.
  • Tronald

    17.09.2020 10:55
    Pa ovo ga ekspresno kandiduje za predsednika, nadmašio je čak i Trampovo hvatanje žena za !$^#@

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.