VIDEO Dua Lipa i Džejms Korden: Nova pravila za kovid muvanje

Kako pronaći partnera u pandemijskim okolnostima, kako da nam seks ne ostane tek puka februarska želja i kakva je uloga sredstava za dezinfekciju, Netfliksa i Instagrama u svemu tome, čuje se u simpatičnoj parodiji dva hita trenutno svetske pop zvezde br 1.

Pop zvezda Dua Lipa i komičar Džejms Korden napravili su ovih dana odličnu parodiju na novonastale epidemijske dileme povodom muvanja. Za to su im poslužila dva velika hita Due Lipa: sa prvog albuma "New rules" i sa drugog "Don't Start Now", koja su objedinjena u naslovu "New Rules for covid dating"

Duhovit tekst koji propituje mogućnosti izlazaka i pronalaženja partnera, ljubljenja i seksa te straha da on ne ostane tek puka februarska želja, koja je u svemu tome uloga, sredstva za dezinfekciju, Netfliksa i Instagrama, premijerno se moglo čuti u Kordenovom šou programu "The Late Late Show with James Corden". 

Kako izgleda ova simpatična parodija sledi u videu:

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.