Ibrahimović kupio sebi za rođendan novog "Poršea", ali ne može još uvek da ga vozi

Najbolji švedski fudbaler svih vremena Zlatan Ibrahimović u subotu je proslavio 39. rođendan, a tom prilikom je sam sebi poklonio "Porsche 911 Heritage Design Edition", objavili su italijanski mediji.
Napadač AC Milana time se pohvalio na Instagramu, gde ima oko 44 miliona pratilaca, pa je uz sliku novog poršea objavio poruku "Sretan rođendan Zlatanu".
 
Nažalost, Ibrahimović će morati da pričeka neko vreme da isproba novi porše, jer se nalazi u samoizolaciji zbog toga što je bio pozitivan na kovid-19.
 
Ibrahimović ima bogatu kolekciju skupocenih automobila, a prošle godine za svoj 38. rođendan poklonio je sebi "Ferarija Monzu SP2", iz limitirane serije i za njega je platio milion i po evra.
  • Baća

    04.10.2020 14:07
    Baća
    Nema veze....dase slikamo ispred poršea.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.