Goran Bare: Bez primanja sam, ako nekom treba konobar ili kopač krompira, neka me zove

Frontmen sastava Majke Goran Bare poručio je kako se trenutno nalazi na rubu egzistencije, jer su odgođeni koncerti.
On je karantenski period proveo radeći na novom albumu, ali je odlaganje koncerata stvorilo problem za ovog autora.
 
"Voleo bih da me neko zaposli, ako je nekom potreban DJ na radiju ili kopač krompira... Ili prodavac, ja imam trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit takođe, tako da mogu da budem i konobar. Ja sam čovek totalno bez primanja, živim na rubu egzistencije. Ako je nekom potreban radnik, neka me nazove", poručio je hrvatski muzičar u intervjuu za Exkluziv.
 
Njega ljude, kako kaže, dvostruki aršini kada su u pitanju epidemiološke mere.
 
"Ako u crkvama može da se nađe dve hiljade ljudi, ne znam zašto isto toliko ljudi ne bi moglo da bude na koncertu. Verovatno zato što nas Nečastivi, a njih čuva Bog", zaključio je poznati roker.
  • dz0

    03.11.2020 18:53
    Zato ti je to Bare što budale ne slušaju rokenrol i idu u raj tim bržim putem danas zvanim 'masovna okupljanja', a ti brate digni youtube...
  • Bare care

    02.11.2020 17:57
    Pajdo
    Tako ti je to moj Bare, kad ti je cili život žuto bilo od čokolade slađe. Sad ne kukaj, nisi jedini, zasuči rukave i prestani da izigravaš rok zvezdu.
  • Majke forewer

    02.11.2020 16:21
    E moj Bare, tako ti je to. Sa one strane moze sve, glupost je neunistiva a kultur ne postoji. Koga je jos briga za glas razuma ili ne daj boze za neki dobar refren ili stih. Kako bi kontrolisali ljude ako ne kolektivnom gluposcu bez muzike i kulture.

    Rock'n'roll (ni)je mrtav!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.