Dep izgubio parnicu protiv tabloida koji ga je nazvao "muškarcem koji tuče žene"

Američki glumac Džoni Dep izgubio je danas slučaj protiv londonskog tabloida "San" koji je tužio za klevetu zbog toga što su ga nazvali "muškarcem koji tuče žene", javlja AP.
Sudija londonskog suda Endru Nikol rekao je da veruje da je glumac zlostavljao bivšu suprugu Amber Herd do te mere da se često plašila za svoj život i da su optuženi tokom suđenja dokazali da su njihovi navodi protiv Depa "suštinski istiniti".
 
Depovi advokati rekli su da bi bilo "smešno" da se glumac ne žali na odluku.
 
Tokom skoro tri nedelje ovog leta, Nikol je od Depa i Herdove slušao svedočenja u kojima su optuživali jedno drugo za zlostavljanje.
 
"Otkrio sam da je velika većina navodnih napada na gospođu Herd od strane gospodina Depa dokazana", napisao je Nikol u svojoj presudi.
 
Na verovatno najvećem suđenju za klevetu u Velikoj Britaniji u 21. veku, Dep je tužio izdavača tabloida i njegovog izvršnog urednika Dena Vutona, zbog članka iz aprila 2018. godine u kojem je optužen za napad na Amber Herd.
  • Vidra

    08.11.2020 21:59
    Nepravda i neravnopravnost
    Mislim da je vreme da se pokrene i muški #maletoo pokret da zaštiti muškarce od nasilja u domu i lažnih prijava, jer sutradan se ovo može vama desiti koji niste zvezde i ne raspolažete novcem i uticajem da se adekvatno branite.

    Warner Brothers je prisilio Depa da da otkaz i tako izgubi ulogu u novom filmu iz sveta Hari Potera. Takođe, L'oreal i dalje upošljava zlostavljačicu Amber Herd. Bojkotom proizvoda ovih firmi i davanjem negativnih ocena na njihovim internetskim stranicama im možemo dati do znanja da ne podržavamo njihovu praksu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.