Preminuo Ken Spirs, jedan od kreatora serije Skubi Du

Jedan od kreatora popularne crtane serije Skubi Du Ken Spirs preminuo je u 82. godini, saopštila je danas kompanija Vorner Bros.
Spirs je sa svojim kreativnim partnerom Džoom Rubijem kreirao animirane likove, a njihova originalna serija Skubi Du trajala je 50 godina. Prvi put je eitovana na CBS 1969. godine.
 
Predsednik Vorner Brosa Sem Redžister je rekao da su svi tužni zbog njegovog odlaska, a porodici Spirsa je uputio saučešće.
 
"Bio je pravi inovator u industriji, a njegovi pokloni nama su humor i pripovedanje koje oduševljava publiku. Ne možete pronaći ekran u svetu koji nije puštao Skubi-Dua. Njegovim radom smo mi u Vorner Brosu i dalje nadahnuti i počastvovani nasleđem koje je ostavio", rekao je on.
 
 Nakon što je zvanično objavljeno da je Spirs preminuo, službeni Instagram nalog Skubi Du je odao počast kreatoru.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you, Ken Spears, for co-creating a classic animated series that continues to impact generations.

A post shared by Scooby-Doo (@scoobydoo) on

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.