Na naslovnoj strani "Voga" posle 127 godina muški lik - muzičar Hari Stajls

Na naslovoj strani "Voga", posle 127 godina, naći će se muški lik.
U pitanju je muzičar Hari Stajls, čiji lik će se naći na naslovnoj strani decembarskog izdanja modnog časopisa "Vog" prvi put posle 127 godina koliko časopis i postoji. Mladi pevač je za potrebe slikanja obukao haljinu.
 
Na početku svoje karijere, Hari Stajls i njegova grupa "One Direction" na crvenom tepihu pojavljivali su se u elegantnim odelima klasičnog kroja koja su bila slična.
 
Bend se razišao, Hari je nastavio solo karijeru i od 2015. godine počeo da posećuje revije visoke mode i pokazuje veliki interes za nju.
 
 
Često je nosio neobičnu garderobu i eksperimentisao sa sopstvenom seksualnošću i imidžom strejt muškarca koji je gradio u današnjem svetu.
 
Ono zbog čega dobija komplimente poslednjih godina jeste i činjenica da se ne boji da nosi komade odeće koji su tradicionalno bili rezervisani za žene.
  • Bela

    16.11.2020 15:00
    Hermafrodit
    Posle 127. godina nista se nije promenilo sto se tice Vog-ove naslovnice !
    Zenska haljina je tu, samo nedostaju atributi naslovljenog lika. Smesno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.