Kluni poklonio prijateljima po milion dolara u kešu

Američki filmski glumac Džordž Kluni otkrio je da je pre sedam godina dao po milion dolara svojim najbližim prijateljima koji su mu pomagali tokom života i karijere.
On je za američki GQ magazin rekao da je na taj način iznenadio svojih 14 prijatelja i odužio im se za pomoć, prenosi Skaj njuz. Kako je otkrio, on je novac prijateljima lično dao, a nosio ga je kroz Los Anđeles u zadnjem delu automobila.
 
To se dešavalo nakon uspeha njegovog filma "Gravitacija" 2013. godine, u isto vreme kada je upoznao sadašnju suprugu Amal, i dodao da je na taj način želeo da podeli svoj uspeh sa prijateljima koji su mu na neki način pomogli kada je bio bez novca.
 
"Oni su mi pomagali tokom 35 godina na ovaj ili onaj način. Spavao sam na njihovim kaučima kada sam bio švorc. Pozajmljivali su mi novac. Pomagali su mi i ja sam njima. Mi smo svi dobri prijatelji. Bez njih ne bih imao ovo sada. Oni bi me nasledili da me udari autobus, ali rekoh, što da čekam da me udari autobus", rekao je Kluni.
 
Prema njegovim rečima, on je sakupio 14 miliona dolara u gotovini, koje je čuvao na tajnoj lokaciji u centru Los Anđelesa, a novac je prenosio u 14 kesa u starom automobilu koji je sa jedne strane imao naslikano cveće.
 
"Za to su znali samo moj asistent i nekoliko članova obezbeđenja", rekao je Kluni i dodao da je novac podelio prijateljima u svojoj kući.
 
Kako je otkrio, tačno godinu dana od tog događaja on je oženio Amal.
  • ?

    19.11.2020 18:06
    ?
    lik je jeziv, koji vam je svima?
  • cmoki

    19.11.2020 14:52
    svaka vi cast..
  • boki2

    19.11.2020 13:12
    pa imaš brata po materi u Srbiji BORISA TADIĆA njemu daj 5 nema za izbore u budućnosti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.