Glumica Elen Pejdž iz filmova "Juno" i "Inception": Ja sam transrodni muškarac Eliot

Za Oskar nominovana glumica Elen Pejdž (33), koja se proslavila ulogama u filmovima "Juno" i "Inception", objavila je da se identifikuje kao transrodni muškarac pod imenom Eliot.
Elen je pre šest godina otkrila da je lezbejka, a od 2018. godine je u braku sa plesačicom Emom Portner.
 
"Dragi prijatelji, želim s vama da podelim da sam transrodna osoba, koristim za sebe zamenice on/oni i zovem se Eliot. Srećna sam što mogu ovo da napišem, da sam na ovom mestu u svom životu", stoji u objavi.
 
U nastavku Eliot je zamolio fanove za strpljenje, priznavši da je u strahu od "invazije u svoj život, mržnje, šala i nasilja" s kojima će se možda suočiti.
 
"Moj posao je stvaran, ali ranjiv sam. Istina je da, iako se osećam veoma srećno i znam kakvu privilegiju imam, uplašen sam", dodao je.
 
 
U objavi nije govorio o svojim planovima kad je u pitanju promena pola. Svoja korisnička imena promenio je iz @TheEllenPage u @TheElliotPage.
 
Zahvalio se voljenim osobama na podršci dodavši da je "zaista zahvalan na tome što su mi pomogli da dođem u fazu u kojoj sam dovoljno siguran da želim da postanem pravi on".
 
Ranije je najavljeno da će Elen glumiti u trećoj sezoni Netfliksove serije "The Umbrella academy".
 
"Jako smo ponosni na našem superjunaka. Volimo te, Eliote", objavljeno je na službenom profilu serije.
  • mikrob

    05.12.2020 04:48
    Ovo je kraj svake normalnosti, debilno...
  • Nenad

    04.12.2020 19:32
    Ok, lezbejka si, nema problema. Tvrdiš da se osećaš kao muškarac - to je tvoj subjektivni osećaj... dokle god imaš XX hromozome, ne možeš me pritiskati da te nazivam muškarcem.
    Stvarno nemam ništa protiv LGBT populacije, nemam ništa protiv ni da gay parovi usvajaju decu... ali ovakvo insistiranje na jezičkom formalizmu, izmišljanje novih zamenica i sl, stvarno se pretvorilo u cirkus.
  • Igor

    03.12.2020 22:14
    Prvi put čujem za ovako nešto, a da žena nije muškarača. Čak je jako slatka. Bila. Ne znam kako sad izgleda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.