Gordon Remzi predstavio svoj doručak koji košta kao "suvo zlato"

Gordon Remzi, proslavljeni kuvar i TV zvezda, kao dodatak meniju u svom luksuznom restoranu u Londonu predstavio je "engleski doručak".
Ta objava koja datira iz septembra mnoge je iznenadila, ali oni koji su i probali taj specijalitet ostali su nemalo razočarani veličinom porcije, ali pre svega - cenom. Naime, običan engleski doručak u njegovom restoranu košta 19 funti (oko 2.500 dinara).
 
U poslednja tri meseca Remzi je trpeo kritike na svoj račun, ali sada je konačno odlučio da progovori o bezveznom doručku koji košta kao "suvo zlato". Za Insajder je rekao da ne misli ništa da menja, i da bi taj doručak izabrao kao svoj poslednji obrok.
 
"Stojim uz njega čvrsto. Bez problema bih ga pojeo na poslednjoj večeri. Ovo je pravi engleski doručak pojačan zapečenim pasuljem", rekao je kuvar.
 
Što se tiče cene, zloglasni kuvar tu nije birao reči.
 
"Znate šta? Ako vas brine cena, onda ste sirotinja i j**** ne možete da ga priuštite sebi!", rekao je on.
 
Inače, samo doručak u Remzijevom restoranu sadrži dva jaja, jednu kobasicu, pečurke, grilovani paradajz, malo slanine i zapečeni pasulj. Ljudi su se u neverici pitali zašto bi neko za ovakav običan doručak istovario tolike pare, ali Ramzi ostaje pri svome i sve kritičare naziva - idiotima.
 
  • Иги

    27.12.2020 21:26
    Док је оваца, неће фалити вуне.
  • BoeserWolf

    25.12.2020 12:09
    Kritikuju ga oni koji nisu obrok ni probali, a svakako tesko da bi ikad dosli u savoy grill.
    Klijentela tamo nema problem da plati 19£ za dorucak, u zemlji gde cigarete kostaju izmedju 10-12£ po kutiji.
  • Sremica

    23.12.2020 13:39
    Engleska glupijada
    Lepo govorio moj tata: nisam ni znao da sam tako fino odgajan na hemendeksu i bekendeksu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.