VIDEO: Švarceneger primio vakcinu protiv korone - "Pođite sa mnom ako želite da živite!"

Bivši guverner Kalifornije, poznati holivudski glumac Arnold Švarceneger vakcinisao se protiv kovida19 i apelovao na građane SAD da slede njegov primer.
Sedamdesetrogodišnji glumac objavio je video-snimak kako prima vakcinu na stadionu Dodžersa u Los Anđelesu koji je tokom pandemije pretvoren u centar za masovno vakcinisanje, piše "Holivudski reporter".
 
"Danas je divan dan. Nikada nisam bio srećniji dok sam čekao u nekom redu. Ako ispunjavate uslove, pridružite mi se i prijavite se za vakcinu. Pođite sa mnom ako želite da živite!", napisao je Švarceneger na Tviteru parafrazirajući čuvenu rečenicu koju je izgovarao njegov lik Terminator u istoimenom filmu.
 
Trenutno se u Los Anđelesu vakcinišu osobe starije od 65 godina.
 
  • Bela

    22.01.2021 00:01
    Vakcina !
    Neka, Hvala .
  • Nemanja

    21.01.2021 11:34
    Pa da
    Bio i ostao car! :D
  • Popara

    21.01.2021 09:55
    ...
    Znam da se pripremao... Al svejedno je kralj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.