"Pesma protiv malera": Bajaga morao da se pravda da nije podržao Miku Aleksića, već da je bodrio kuma

Poznatog muzičara Momčila Bajagića Bajagu nije zaobišla afera "Aleksić", nakon što su mediji objavili kako je napisao pesmu koja nosi naziv "Nisi sama", kako bi pružio podršku glumicama koje su progovorile o seksualnom zlostavljanju.
"Pesma protiv malera": Bajaga morao da se pravda da nije podržao Miku Aleksića, već da je bodrio kuma
Foto: 021.rs
Pesmu "Nisi sama" otpevao je Branko Đurić sa svojim bendom "Bombaj štampa", a napisao ju je Bajaga. Iako je pesma i sada došla do izražaja, zbog kampanje "Nisi sama", Bajaga poručuje da ju je napisao pre dve godine i da nema veze sa aktuelnim dešavanjima.
 
"Pesma je nastala pre dve godine, kada nije bilo ni naznaka o ovome o čemu se danas priča. Pritom, pesma je ljubavna, ne govori o zlostavljanju niti daje podršku bilo kome. Što se tiče aktuelnog slučaja, znam samo ono što sam pročitao u štampi i jedini moj komentar je da osuđujem svako vrstu nasilja", navodi Bajaga, prenosi Danas. 
 
On ukazuje i na to da su ga pojedini mediji optužili da je dao podršku nastavniku glume Miroslavu Aleksiću.
 
"Pre mesec dana mi je od posledica korone preminuo kum, basista Riblje čorbe koji se isto tako zvao - Miroslav Aleksić. Napisao sam mu 'drži se kume, vidimo se na probi'. I onda me, što je još gore, optuže da sam dao podršku uhapšenom Aleksiću. Ili me pojedini novinari pitaju kako sam mogao da dam podršku i Mileni i Miki. Van pameti", zaključuje Bajaga.
 
  • Caca

    29.01.2021 10:03
    Kvazi novinari zute stampe Misu basistu su vec zaboravili, a mozda i nisu ni culi za njega. Zato znaju sve ucewsnike zadruga, parova, farmi sezonama u nazad.
  • nn

    27.01.2021 01:43
    Hijene
    Šta reći za ove kvazi-novinarske hijene koje pljuju i bljuju okolo protiv normalnih i poštenih ljudi kao što je Bajaga?! NIŠTA im više nije sveto, samo da iscede koji klik više na osnovu uništavanja nečijeg ugleda i života. Sloboda govora je sjajna stvar ali postoje neke granice, a ovaj primer pokazuje kako izgleda kada se te granice pregaze. Naravno ovoj vlasti odgovara da ima te hijene pod svojom kontrolom i da ih šalje po zadatku da linčuju ljude.
  • Nisam robot

    26.01.2021 22:04
    Od ozbiljne i mučne priče, do potpunog cirkusa! Grozno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.