Ćiro Blažević: Primio sam rusku vakcinu u Srbiji, već ličim na Putina

Hrvatski fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević izjavio je da se vakcinisao protiv korona virusa u Srbiji ruskom vakcinom, a hrvatski mediji preneli su njegovu izjavu da "već liči na Putina".
Blažević je, na pitanje portala 24 sata.hr da li su istinite informacije da se vakcinisao preko reda u Zagrebu, rekao da ne želi da se "ugura" preko reda i da je u Srbiji primio vakcinu "Sputnjik v".
 
"Lepo sam tamo otišao kad sam već mogao i, mogu ti reći, svakoga dana kad se pogledam u ogledalo, sve si više sličim na Putina. Raste ta lepa plava kosa, baš je divna, još samo da izvežbam njegov pogled i to je to", naveo je 86-godišnji Blažević.
 
On je rekao da je u Srbiju pre desetak dana otišao jer tamo nude "najefikasniju i najverodostojniju vakcinu, koje u Hrvatskoj još nema i ko zna da li će je biti".
  • Bal Baltazar

    22.02.2021 02:09
    Ćiro se zeza
    Ćiro se zavitlava , šta se palite odmah. Cjepio se u Zagrebu ali ga nervirao ovaj novinar s pitanjima pa se zaj...va . Ćiro legenda
  • Boki

    18.02.2021 13:08
    Doniranje vakcina
    Može li neko da mi objasni zašto smo Makedoniji i Crnoj Gori donirali vakcine a Republici Srpskoj nismo nego smo ih naterali da svoje zdravstvene radnike autobusima dovoze u Šabac i Loznicu da bi im naši tehničari dali vakcinu?
  • Васиљ

    17.02.2021 18:44
    Да нема и он уговор у неком позоришту и са тим и право да се вакцинише у Србији?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.