Princ Hari našao posao

Britanski princ Hari postaće zvaničnik kompanije za životni trening i mentalno zdravlje BetterUp Inc, saopštio je u utorak Wall Street Journal.
Očekuje se da će Hari u novoj ulozi učestvovati u inicijativama poput odluka o strategiji dodele dobrovoljnih priloga i da će javno govoriti o temama povezanim s mentalnim zdravljem, navodi se u saopštenju.
 
BetterUp nije zasad odgovorio na Rojtersov zahtev za komentar.
 
Ranije ovog meseca, televizijski intervju Opre Vinfri sa unukom kraljice Elizabete i njegovom suprugom Megan Markl bacio je britansku monarhiju u najveću krizu od 1997. godine, odnosno smrti princeze Dajane, majke Harija i starijeg brata Vilijama.
 
Hari (36) i Megan (39) postali su trn u oku monarhije još u januaru prošle godine kada su objavili da će odstupiti od kraljevskih dužnosti i započeti novi život preko Atlantika. Prošlog meseca Bakingemska palata je objavila da su se Hari i Megan povukli iz kraljevskih dužnosti i da će time izgubiti pokroviteljstvo.
  • SalamanderStari

    27.03.2021 19:51
    Škola
    Školovao se momak u najboljim školama Engleske i sad ne može da nađe bolji posao? Verovatno ne zna da napiše CV
  • Mile

    25.03.2021 14:25
    Bravo Momak
    Jos i nas Gazda da nadje posao.Pa da ima i on dan radnog staza van partije.
    Ako mogo ministar u vojsku i u kanadu.A evo i Princ Hari na posao.
    Onda Gazda moze da cepa u vozu karte od 1000din.Cim zeleznice prorade
  • Mile

    25.03.2021 14:22
    Bravo Momak
    Jos i nas Gazda da nadje posao.Pa da ima i on dan radnog staza van partije.
    Ako mogo ministar u vojsku i u kanadu.A evo i Princ Hari na posao.
    Onda Gazda moze da cepa u vozu karte od 1000din.Cim zeleznice prorade

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.