Mija Farou govorila otvoreno o smrti svoje troje dece

Glumica i bivša partnerka Vudija Alena Mija Farou odgovorila je na "opasne glasine koje počivaju na neistinama" povodom smrti troje njene dece.
U emotivnoj objavi na Tviteru Mija Farou je napisala da su smrti troje od njenih četrnaestoro dece kao "tragedije koje se ne mogu opisati" usred ponovne zainteresovanosti javnosti za njenu porodocu zbog novog dokumentarca "Alen protiv Farou".
 
Iako se serija od četiri epizode bavi ćerkom Dilan i njenim tvrdnjama da ju je Alen, njen očuh, seksualno zlostavljao kada je imala samo šest godina, mnogi su se fokusirali na živote druge dece Mije Farou. Kao odgovor na "opasne glasine koje počivaju na neistinama", Mija Farou je objasnila šta je dovelo do smrti njenih ćerki Tem i Lark i njenog sina Tadeusa, koji se ne spominju u dokumentarcu.
 
"Malo porodica je savršeno, i svaki roditelj koji je doživeo gubitak deteta zna da taj bol ne prestaje", napisala je glumica.
 
Lark, koju je Mija Farou opisala kao "izvanrednu ženu" i "divnu ćerku, sestru, i majku", preminula je 2008. godine sa 35 godina zbog komplikacija sa HIV-om.
 
"Uprkos njenoj bolesti živela je ispunjenim životom sa svojom decom i partnerom. Preminula je na Božić, u rukama svog partnera", napisala je Mija Farou.
 
Potom je napisala da je Tem preminula "zbog slučajnog predoziranja lekovima protiv migrene", a njen brat Moziz, koji je usvojen 1991. godine, pisao je u svom blogu pre tri godine da je Tem verovatno izvršila samoubistvo.
 
Moziz je u istoj objavi rekao da je Tadeusa zlostavljala Mija Farou, međutim, devetoro dece koje je intervjuisano za potrebe dokumentarca negirali su to. Moziz nije hteo da učestvuje u filmu. Tadeus je imao 29 godina kada je preminuo 2016. godine. Mija Farou je opisala svog sina kao "hrabrog" i rekla da je izvršio samoubistvo zbog naglog raskida ljubavne veze.
 
"Svako spekulisanje je kaljanje njihovih života, života njihove dece i dragih osoba", napisala je Mija Farou.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.