Otkriven uzrok saobraćajnog udesa u kojem je povređen Tajger Vuds

Prekoračenje brzine je osnovni uzrok saobraćajne nezgode u kojoj je u februaru ove godine povređen igrač golfa Tajger Vuds, saopšteno je iz kancelarije šerifa okruga Los Anđeles.
Kako se navodi, Vuds je vozio 64 kilometra na sat više od dozvoljene brzine kada je izgubio kontrolu nad vozilom.
 
Njegov automobil je dostigao brzinu između 135 i 140 kilometara na sat, dok je vozio opasnom deonicom puta u okrugu Los Anđeles, kada je izgubio kontrolu u krivini na kojoj se ranije dogodilo još 14 saobraćajnih nesreća, rekao je lokalni šerif Aleks Vilanueva.
 
Dozvoljena brzina na toj deonici puta je 72 kilometra na sat.
 
Iz kancelarije šerifa navode i da je takozvana "crna kutija" automobila pokazala da Vuds ni u jednom trenutku nije pritisnuo kočnicu tokom nesreće, već je dao gas, što, dodaju, ukazuje da je moguće da je Vuds greškom pritisnuo pogrešnu pedalu dok je pokušavao da uspostavi kontrolu nad vozilom.
 
Tajger Vuds je u nezgode zadobio višestruke povrede nogu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.