VIDEO: Stiven Sigal se učlanio u partiju blisku Kremlju

Američki glumac Stiven Sigal (69), dugogodišnji poštovalac ruskog predsednika Vladimira Putina, učlanio se u partiju blisku Kremlju, saopštila je danas stranka Samo Rusija - Patriote - Za istinu.
Sigal, majstor istočnjačkih borilačkih veština i akter mnogih akcionih filmova, kao i muzičar i aktivista za zaštitu životne sredine, dobio je člansku kartu.
 
Nova ruska stranka čiji je postao član formirana je ranije ove godine, kada su se tri levičarske partije koje podržavaju Putina spojile u jednu.
 
Sigal, koji je rusko državljanstvo dobio 2016. godine, predložio je akciju protiv kompanija koje štete okolini.
 
"Bez mogućnosti da se hapse ljudi, kada ih samo kažnjavamo finansijski, oni će praviti samo još veću zaradu radeći ono što su dosad radili - uništavali sredinu", rekao je Sigal u svom prvom govoru kao član partije.
 
Partija, čiji je jedan od lidera poznati pisac Zahar Pilepin, kontroliše grupaciju u državnoj Dumi, a planira da izađe na parlamentarne izbore u septembru.
 
 
Sigal je imenovan za specijalnog predstavnika Ministarstva inostranih poslova za pitanja rusko-američkih humanitarnih odnosa.
 
On je u maju posetio Venecuelu i predao samurajski mač levičarskom predsedniku te južnoameričke zemlje Nikolasu Maduru.
  • Dragan

    01.06.2021 06:11
    Ah
    Da pogidim kai i inaj debeli francuz neće da plaća porez.E sad ga proterati iz SAD jer ne miže kao strani državljanin boraviti u toj državi.Eto nek ide u demokratiju Rusija, Kina, Severna Koreja.KGB još radi samo promenio ime.
  • Ice

    31.05.2021 22:41
    Pošto u Rusiji inače postoji neka partija koja nije bliska Kremlju? Osnivači takvih su ili u egzilu ili 2m pod zemljom.
  • Dejan

    31.05.2021 12:39
    Hoce to
    Sada toliko ne vazna osoba sto na filmu sto u zivotu , mada nikada i nije bio toliko bitan , pokusava da sebi ( samo sebi ) kupi jos malo vremena ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.