Fejsbuk blokirao Trampov nalog na dve godine

Fejsbuk je danas odlučio da suspenduje nalog bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa na dve godine, najmanje do januara 2023.
Fejsbuk blokirao Trampov nalog na dve godine
Foto: Pixabay
Dvogodišnja suspenzija je na snazi od početnog datuma kada je Trampu onemogućen pristup Fejsbuku, 7. januara ove godine.
 
Biće ukinuta ako bude smanjen rizik po javnu bezbednost, saopštio je Fejsbuk.
 
Nadzorni odbor Fejsbuka je u maju podržao suspenziju Trampovog naloga, uvedenu posle nereda na Kapitolu 6. januara, zbog strahovanja da je tadašnji predsednik svojim komentarima podsticao na nasilje u američkom Kongresu.
 
Odbor je, međutim, zaključio da je odluka da se Trampov nalog suspenduje na neodređeno vreme pogrešna i kompaniji dao rok od šest meseci da utvrdi novu, adekvatnu meru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.