VIDEO: Evo u kakvoj kući živi milijarder Ilon Mask

Ilona Maska mnogi smatraju posebnim iz više razloga, a kao jedan koji se navodi je njegova skromnost s obzirom na bogatstvo kojim raspolaže.
VIDEO: Evo u kakvoj kući živi milijarder Ilon Mask
Foto: Pixabay
Bar kad su nekretnine u pitanju.
 
Naime, on je sve svoje nekretnine, osim kuće u Kaliforniji (Tesla "event home"), prodao i preselio se u Teksas. Ali ne u neko reprezentativno područje, a pogotovo ne u vilu.
 
Verovali ili ne, njegova kućna adresa je Boka Čika, a u pitanju je mobilna kuća vrednosti oko 50.000 dolara.
 
 
Ni nju nije kupio, već ju je iznajmio - od kompanije "Space X". Radi se o kući iz ponude komanije "Boxabl".
 
Model je "Casita", a nudi površinu od oko 37 kvadratnih metara. U trenutku kad Cybertruck izađe na ulice, Mask će ovakvu kuću vrlo lako moći da seli po celoj zemlji.
 
  • Djomla

    28.06.2021 10:08
    Vazi
    I onda je mrmot zamotao cokoladu u foliju
  • Ivan

    27.06.2021 20:43
    .
    U sve mogu da poverujem,ali u ovo tesko.sigurno je prepisao na zenu,a mozda i platio pola teritorije Marsa,pa kad se ljudi budu naseljavali,njegova deca ce da zive kao Trump,koji drzi 2/3Menhetna
  • Jonny

    27.06.2021 14:31
    Za 50k može da bude i komfornija.
    Baš su ga zavrnuli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.