Erik Klepton neće nastupati tamo gde se traže kovid potvrde

Britanska rok legenda Erik Klepton izjavio je da neće nastupati u dvoranama koje od posetilaca traže potvrde o vakcinaciji protiv korona virusa.
Erik Klepton neće nastupati tamo gde se traže kovid potvrde
Foto: Pixabay
Premijer Boris Džonson je najavio da će se od septembra na ulazu u klubove i dvorane tražiti dokaz o vakcinaciji. 
 
Klepton kaže da neće nastupati tamo gde je publika diskriminisana, prenosi BBC.
 
"Osim ako ne bude odredbe da svi građani mogu da prisustvuju, zadržavam pravo da otkažem natup", rekao je britanski muzičar.
 
On je u maju objavio da je posle vakcinisanja AstraZenekom imao teške nuspojave.
  • NSdjanin

    26.07.2021 08:23
    Vau!
    Kakav gubitak će to biti za svetsku muzičku scenu! Na stranu što ga nikad nisam voleo, niti slušao, ali ako će on da određuje koja medicinski utemeljena, pa propisana pravila o masovnom okupljanju treba ili ne treba poštovati, onda bolje da okači gitaru o klin i zašije usta! Zdravije je za društvo (a što se mene tiče i za muziku)!
  • Zebra

    25.07.2021 10:13
    Što me zabole… Pored naučnika i ozbiljnih doktora (ne mislim na ove naše SNS drBotove) da neki muzičar ili još gore starleta postavlja standard za vakcinisanje je apsolutno neprihvativo!
  • Joki

    24.07.2021 15:48
    Pogledajte njegov video koji je napravio posle vakcinisanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.