Bivši Trampov savetnik: Tramp će se kandidovati 2024.

Bivši predsednik SAD Donald Tramp kandidovaće se na predsedničkim izborima 2024. godine, saopštio je nekadašnji Trampov savetnik i portparol Šon Spajser.
Bivši Trampov savetnik: Tramp će se kandidovati 2024.
Foto: Pixabay
"Učestvovaće", rekao je Spajser tokom intervjua povodom njegove knjige koja će uskoro biti objavljena pod naslovom "Radikalna nacija: Opasni plan Džoa Bajdena i Kamale Haris za Ameriku".
 
Spajser je izjavio da je politika administracije predsednika SAD Džozefa Bajdena u poslednjih nekoliko meseci, naročito u vezi sa pitanjima koja su relevantna za Trampa, kao što je imigracija, ohrabrila nekadašnjeg predsednika da razmisli o kandidaturi i za opšte izbore sledeće godine.
 
Kako kaže, Tramp planira da bude uticajan u kreiranju američke politike.
 
Nakon predsedničkih izbora u SAD, na kojima je izabran Bajden, Tramp je tvrdio da je glasanje namešteno.
  • Dragan

    11.08.2021 08:40
    S
    I da je Adolf živ glatko bi pobedio vreme je mračnjaštvo desničara koji su izazvali dva svetska i kojih hiljadu lokalnih ratova.
  • Fubar

    09.08.2021 06:33
    To
    Sada imam razlog da dozivim 2023, zaboli me ko ce biti predsednik ali ce 2023ca biti Leteci cirkus live.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.