Džoniju Depu počasna nagrada festivala u San Sebastijanu

Džoniju Depu biće uručena počasna nagrada festivala u San Sebastijanu tokom 69. izdanja tog festivala.
Džoniju Depu počasna nagrada festivala u San Sebastijanu
Foto: Youtube (The Graham Norton Show, Screenshot)
On će nagradu dobiti 22. septembra, pre projekcije filma "Ćerka", piše "Cadena Ser", piše N1
 
Američki glumac, poznat po brojnim ulogama poput "Edvard Makazoruki", "Arizona Dream" i "Pirati sa Kariba" na taj način treći put će se pojaviti na festivalu u San Sebastijanu.
 
Ova nagrada se dodeljuje od 1986. godine, a neki od dobitnika su Majkl Daglas, Džulija Roberts, Vudi Alen, Džon Travolta, Monika Beluči, kao i najveće zvezde španskog filma Penelope Kruz i Antonio Banderas.
  • pera

    11.08.2021 16:51
    ..
    Feministkinje na aparatima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.