Sting: Opasno je reći ljudima da ne veruju u vakcine

Slavni britanski muzičar Gordon Metju Tomas Samner, poznatiji kao Sting (69), nema dileme oko efikasnosti vakcina i kaže da je vrlo opasno reći ljudima da ne veruju vakcinama.
"Svako ima pravo na svoje mišljenje. Međutim, smatram da je opasno reći ljudima: 'Ne verujte vakcinama'. Mislim, odakle to dolazi? Nisam siguran da to nauka podržava", rekao je Sting za "Los Anđeles tajms."
 
On je rekao da je vakcinisan i da nije imao ni trunku dileme.
 
"Dovoljno sam star da se sećam dečije paralize, odnosno, dece iz moje ulice koja su bila obogaljena tom bolešću, a koja je kasnije brzo istrebljena vakcinama. Tako da uopšte neću da se petljam sa ljudima koji sumnjaju u efikasnost vakcina", dodao je Sting.
 
Britanac još ne može da kaže kojim tokom će ići muzička scena.
 
"Trenutno moramo da čekamo i da vidimo šta će se desiti. Svi bi trebalo da se osećaju bezbedno - publika, izvođači, ljudi koji rade u organizaciji koncerata...Nadam se da će vakcine uraditi svoj posao do trenutka dok ne počne šou muzičara. Veliki sam pobornik vakcina", rekao je Sting.
  • NS Gari

    01.09.2021 12:28
    Zgrožen sam
    Zaista, ova situacija sa ljudima koji su za ili protiv vakcine, postaje jedna farsa i tragikomedija.
    Nažalost, moram da primetim da je ogromna većina onih koji su protiv vakcine jedna obična zatucana, glupa i primitivna rulja.
    Uostalom, vreme će nam svima pokazati, a polako već izlazi na videlo...
    Sa tom primitivnom i zatucanom bagrom ne želim da imam kontakte. Daleko im lepa kuća...

  • Milos

    31.08.2021 12:22
    @aleksej
    Za tebe odma dve antivax doze.. Kakvi zatucani likovi u našem gradu..
  • Neprilagodjen

    30.08.2021 12:04
    Za #Jelana
    Ako neko za xy godina ne ume da napise svoje ime onda ni jedno obrazovanje to nece nadoknaditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.