Mozzart okupio regionalne zvezde: Pogledajte kako izgleda susret Bikovića, Severine i Šerbedžije

Šta je zajedničko Severini, Milošu Bikoviću i Radetu Šerbedžiji?
Pogled unazad, u njihove bogate karijere, jasno nam govori da su njih troje pobednici u onome što rade, a pogled unapred otkriće vam da su se ovoga puta našli na zajedničkom zadatku - da kroz ceo region pronesu Mozzartovu poruku - Budi pobednik!
 
Boljih od njih za taj posao nema - Severinin glas već decenijama je omiljeni od Đevđelije do Triglava, Miloševe uloge prepričavaju se u svim vremenskim zonama, od Enkoridža do Vladivostoka, a Radetove bravure pred kamerom legendarne su i tamo gde, kada je u pitanju fimska industrija, sve počinje i završava se - u Holivudu.
 
Pobednici. A takvima je mesto u Mozzartu.
 
Nova spektakularna reklama kompanije Mozzart donosi nam filmski scenario i zanimljiv zaplet - ko će osvojiti značajno priznanje, a ko biti pobednik, saznaćete narednih dana i imati priliku da bacite pogled i iza scene i saznate kako najveće zvezde provode vreme dok kamera nije uperena u njih. Sve u režiji jednog od najtalentovanijih srpskih režisera Nemanje Ćipranića. 
 
Hoće li pobediti šarm, mladost ili iskustvo, kakva je vaša prognoza?
 
Mozzart i jeste mesto gde se susreću mladost i iskustvo. U kome naizgled nespojivo deluje prirodno povezano. Mesto na kome smo svi isti. Željni dobre zabave, željni uzbuđenja. Oni koji ne odustaju – pobednici.
 
 
Miloš Biković rado se odazvao pozivu za ovu ulogu.
 
"Nedostaje nam više kvalitetnog i umetničkog sadržaja, koji gradi imidž pravih brendova, a ova reklama Mozzarta je baš to", rekao je mladi glumac.
 
Rade Šerbedžija istakao je da mu je posebno zadovoljstvo što po prvi put radi s Bikovićem o kojem je čuo mnogo lepih stvari.
 
"Drago mi je, naravno, i zbog Severine, ali s njom sam već dosta sarađivao. Miloša svi ogovaraju da je odličan, drago mi je da konačno radimo nešto zajedno. Retko pristajem da radim ovakve projekte, samo kad iskreno verujem u njih i imam dobre saradnike. Prethodna reklama na kojoj sam radio završila je na Superboulu, verujem da se i ovoj smeši svetla budućnost", kaže Šerbedžija.

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.