VIDEO Hauard Stern nevakcinisanima: "Imbecili, ne treba ni da uđete u bolnicu"

Poznati američki voditelj Hauard Stern nazvao je "imbecilima" ljude koji odbijaju da se vakcinišu protiv kovida, i poručio im da, ukoliko se razbole a nisu vakcinisani, ne treba ni da uđu u bolnicu.
"Kada ćemo prestati da trpimo idiote u ovoj zemlji i samo reći da je obavezno vakcinisati se? Je*ite se. Je*eš njihovu slobodu. Želim svoju slobodu da živim", rekao je Stern u emisiji "SiriusXM", što potvrđuju isečeni video snimci objavljeni na Tviteru.
 
"Kralj svih medija", kako nazivaju Sterna, takođe se žalio da nevakcinisani "imbecili pretrpavaju" bolnice i prave probleme drugima kojima je potrebna nega.
 
 
"Dakle, ako imate srčani udar ili bilo kakav problem, ne možete čak ni da uđete u hitnu, a ja kažem - ako niste bili vakcinisani (i) dobili ste kovid, ne možete da uđete u bolnicu", bio je oštar voditelj.
 
"Je*ite se", rekao je Stern, prenosi "The Hill", i dodao: "Imali ste lek i niste ga uzeli".
  • vakcinas

    15.09.2021 10:27
    Cena
    @Može posteno?
    Pazi, da svima vrate te pare na gomili onoliko koliko svako od nas uplacuje za zdravstveno, pitanje da li bi bilo dovoljno za jednu postenu operaciju. (Npr prosecna plata 50000 zdravstvo 10% 5000x12mesecix10god = oko 5000Evra, a ako uzmemo da je gomila prijavljena na minimalac sve ove godine, i da se na taj minimalac ne uplacuje zdravstveno, pa gomilu onih koji rade na crno isl.)

    Ali sve jedno, mozda bi bilo dovoljno za ove alternativne nadrilekare. Ionako njima vise verujete.
  • Petar

    15.09.2021 07:27
    Tragicno
    Vakcinacija ne moze da bude stvar izbora. Kada je upitanju pandemija koja narusava zdravlje nvecine populacije onda to vise nije stvar izbora. Vakcinacija mora biti obavezna za sve gradjane posto je to opsti interes zastite stanovnistva. Mesamo babe i zabe i tzv.ljudska prava. Gde bi bio svet da nije bilo vakcine? Najtuznije je sto vecina danasnjih anti vaksera su nekada vakcinisani.
  • Salle

    14.09.2021 23:40
    Može. Neka i ja, pušač, alkoholičar, kardiovaskularni bolesnik, dobijem lek za sve moje bolesti, pa ako ga ne uzmem, neka mi ne daju da udjem u bolnicu. Promašio si temu. Poenta je da se vakcinišeš pa da nastaviš sa svojim, svakodnevnim aktivnostima i ne ugrožavaš druge.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.