Džef Bridžis: Korona me je pošteno izudarala, rak mi je delovao kao mačji kašalj

Američki glumac Džef Bridžis (71) izjavio je da mu se rak povlači, ali da ga je korona "pošteno izudarala".
Čuveni besposličar iz kultnog filma "Veliki Lebovski" je podelio sa fanovima da je pet nedelja proveo u bolnici zbog korone prošle godine, prenosi BBC.
 
Oskarovac je, naime, na svom stajtu objavio da je rak u remisiji, da se masa smanjila na veličinu kamenčića, ali da je tokom hemoterapije bio izložen koronavirusu, zajedno sa suprugom Suzan Geston. Oboje su, kako je napisao, završili u bolnici - supruga je na pet dana bila hospitalizovana, a on je proveo pet nedelja u bolnici zbog toga što mu je imunitet svakako bio oslabljen.
 
"Igranka sa koronom je učinila da mi je borba sa rakom delovala kao mačji kašalj. Kovid me je pošteno izudarao, ali revakcinisan sam i sada se osećam mnogo bolje", napisao je Bridžis.
 
Prema njegovim rečima, imao je sreću što je imao sjajan tim lekara oko sebe, te da je imao i svog fizioterapeuta koji mu je pomagao da se oporavi. 
 
"Donedavno sam bio na kiseoniku, da bih mogao da hodam, i zvučao sam kao Dart Vejder", našalio se glumac, pa dodao koliko mu je značilo što je uspeo da ćerku Hejli odvede do oltara.
 
"Uspeli smo čak i da plešemo bez kiseonika", dodao Bridžis.
 
Glumac je prošle godine objavio da ima rak limfnih žlezda, ali da su prognoze dobre.
 
Oskara za najboljeg glumca osvojio je 2010. godine za ulogu pevača alkoholičara u filmu "Ludo srce" (Crazy Hearth), a poznat je i po ulogama u filmovima "The Last Picture Show", "The Contender" i "Starman".
 
"Zaista se trudim da ne glumim toliko, ima toliko drugih stvari koje volim da radim, recimo da sviram gitaru. Jednom kad se obavežete, veoma ste zauzeti i zato se trudim da ne glumim", kazao je 2016. glumac u intervjuu za BBC.
 
Međutim, Bridžis sad kaže da se oseća dovoljno dobro da se vrati snimanju trilera "The Old Man" (Starac).
  • Nenad

    19.09.2021 18:19
    Da si dobio kintu da pričaš o raku bilo bi obrnuto
  • @Mitke 83

    15.09.2021 17:21
    Imamo u N. Sadu nekoga ko je "gari" sa Bridžisom a mediji o tome ćute. Nema slobode informisanja!
  • Nataša

    15.09.2021 11:51
    @Sanja
    Apsolutno niste u pravu. za rak postoji lek protiv bolova i daje se u poslednjem stadijumu bolesti(morfijum). a za koronu ne postoji. Nedostatak vayduh i gušenje je užas koji se ne može opisati. To vam mogu potvrditi pojedini preživeli!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.