Šakil O'Nil želi da njegova deca sama zarade novac

Legendarni američki košarkaš Šakil O'Nil izjavio je da ne želi da deli bogatstvo sa svojom decom, nego od njih traži da vredno rade za svoj novac i status.
Košarkaš poseduje bogatstvo u vrednosti od 400 miliona dolara i ističe kako svojoj deci redovno daje manje količine novca, ali i da tu povlači crtu, prenose američki mediji.
 
"Moja deca odrastaju i uznemiruje ih činjenica da ne želim da delim novac s njima. Ne razumeju zašto je to tako. Ali redovno im objašnjavam: 'Mi nismo bogati, ja sam bogat. Morate završiti fakultete, pokrenuti svoj biznis i onda mi ga predstaviti kako bih odlučio da li želim da vam dam novac", rekao je O'Nil.
 
Dodao je da od svoje dece očekuje da završe fakultete, bez obzira na to čime se trenutno bave.
 
"Imam šestoro dece i ne bih voleo da im dam karijeru i novac 'na dlanu', želim da to zarade", zaključio je čuveni NBA košarkaš.
  • Lenka

    03.11.2021 10:35
    bravo majstore
    Svaka čast. Tako treba vaspitati decu a ne dati im sve na dlanu a posle se pitati zbog čega su bahati, bezobrazni, sebični.
  • Gagarin

    01.11.2021 15:08
    Legenda
    Bio i ostao!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.