Britanska kraljevska porodica preti bojkotom BBC-ja zbog dokumentarnog filma

Britanska kraljevska porodica zapretila je da će bojkotovati BBC zbog dokumentarnog filma čije je prikazivanje zakazno za ponedeljak.

U njemu se, između ostalog, navodi da su članovi najpoznatije porodice na svetu vodili takozvane "brifing ratove".

Članovi kraljevske porodice ujedinili su se i zajednički zapretili da će bojkotovati BBC, ukoliko čelnici mreže ne odustanu od emitovanja dokumentarca, piše nova.rs.

Bakingemska palata je besna što je mreža odbila da im dopusti uvid u dokumentarac "The Princess And The Press", pre nego što se emituje na kanalu BBC2. Kako su poručili iz Palate, saradnja na svim budućim projektima će biti zaustavljena, u slučaju da pres služba kraljevske porodice ne dobije željeni odgovor.
 
Sa druge strane, BBC kaže da će dvodelna emisija obezbediti "kontekst Vilijamovog i Harijevog odnosa sa medijima". 
 
Tvrdnje Omida Skobija, biografa vojvode i vojvotkinje od Saseksa, da su princ Vilijam i njegovo osoblje objavili priču o mentalnom zdravlju princa Harija, u javnost su dospele nakon dokumentarca "Hari i Vilijam: Šta je pošlo naopako".
 
Medijske spekulacije o vezi između braće bile su zastupljene više od godinu dana pre nego što je Hari otkrio pune razmere njihovog razdora tokom turneje po Južnoj Africi 2019. godine.
 
Iako se prinčevi nisu slagali po mnogim pianjima, postoji jedna tema oko koje su uvek bili složni – savetnici ne vode rat u njihovo ime.
  • ///

    22.11.2021 12:11
    Narod zna istinu, pustili ili ne.
  • Baba Jula

    22.11.2021 08:36
    Pitati pravog
    Savetujem Kraljevskoj porodici da se obrati A. Vucicu, on zna kako se "krote" tv kuce i kako se objavljuje samo ono sto On odobri!
  • mrva

    22.11.2021 07:22
    Pazi aroganciju. Teško se menjaju navike vekova i generacija razmaženih lezilebovića na grbači naroda. Raspustiti ih i da rade nešto, 21. vek je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.