Kevin Spejsi mora da plati 31 milion dolara odštete producentima "Kuće od karata"

Poznati američki glumac Kevin Spejsi moraće da plati 31 milion dolara odštete kompaniji koja je bila producent serije "Kuća od karata" u kojoj je igrao glavnu ulogu.
Producentska kuća MRC, koja stoji iza hit serije o političkim intrigama u Vašingtonu, tražila je odštetu za izgubljenu zaradu koja se pripisuje glumčevom odlasku iz serije posle optužbe protiv njega za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.
MRC je navela da je posle optužbe Spejsija suspendovala iz serije i pokrenula internu istragu prema kojoj je glumac odgovoran za pripisano delo.
Odlazak glumca primorao je producentsku kuću da reorganizuje seriju što je rezultiralo "značajnim gubicima", dodala je MRC.
 
Scenario je morao da bude revidiran da bi se isključio lik kojeg je igrao Spejsi i da se reorganizuje čitava šesta sezona, smanjena sa 13 na osam epizoda.
 
MRC je sudsku proceduru pokrenula 2019. Iste godine je sud odbacio tužbu protiv američkog glumca za nepristojno ponašanje i seksualno zlostavljanje u američkoj državi Masačusets.
 
Glumac je osvojio dva Oskara, za najboljeg glumca u filmu "Američka lepota" 1999. godine i za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Dežurni krivci" iz 1995. godine.
  • Lucifer

    26.11.2021 08:39
    Da li to oni samo traže odštetu ili je sud presudio da je on dužan sa to plati? I ja tražim 1.000.000$ zs izgubljeno vreme od njih pa twško da će oni to morati da plate.
  • Igor

    23.11.2021 14:51
    Dali mu otkaz i onda hoće da im plati lovu koju bi zaradili da mu nisu dali otkaz?
  • mhm

    23.11.2021 14:12
    A da su sacekali da se te tuzbe ili odbace ili da bude proglasen neduznim, sto se upravo i dogodilo i da onda snime kako treba? Jok, optuzi te neko i odmah si po difoltu kriv, je l'? E pa, eto vam gubici kad jurcate. Ajde da se razume da su ga odbacili da ga je, kao i Vajnstina, citava gomila ljudi optuzila pa da znas da iza toga stoji nesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.