Džordž Kluni odbio da snimi reklamu za 35 miliona dolara zbog morala i "mirnog sna"

Holivudska zvezda Džordž Kluni odbio je ponudu od 35 miliona dolara za jedan dan snimanja reklame za jednu avio-kompaniju.

U intervjuu za Gardijan, Džordž Kluni otkrio je da ni 35 miliona dolara za jedan dan posla nije vredno mirnog sna.

"Ponuđeno mi je 35 miliona dolara za jedan dan posla za reklamu za jednu avio-kompaniju, ali sam razgovarao sa Amal o tome i odlučili smo da nije vredno toga", ispričao je Kluni na pitanje novinara da li je ikada pomislio da li ima dovoljno novca, prenosi RTS.

Glumac, koji se oženio uspešnom advokaticom Amal Kluni Alamudin 2014. godine, pojasnio je svoju odluku.
 
"Avio-kompanija je povezana sa zemljom koja je, iako saveznik, upitna. Pa ako mi oduzima minut sna, onda nije vredno toga", istakao je za Gardijan.
 
Kluni, koji je osvojio dva Oskara za najbolju sporednu ulogu u Sirijani i za najbolji film Argo, takođe je i uspešan poslovni čovek. Između ostalog, svoju kompaniju za proizvodnju tekile prodao je pre četiri godine za milijardu dolara.
 
Trenutno radi na novom filmu The Tender Bar, koji je režirao, ali se u njemu ne pojavljuje ispred kamere.
  • Barka

    07.12.2021 12:08
    da
    Cenim da je Turkish Airlines.
  • Snoboletu Izigranov

    06.12.2021 12:49
    Da nije Air Serbia?
  • ja

    06.12.2021 08:43
    covek se ocigledno sprema za predsednika i pazljivo bira svoje korake

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.