Čarls Barkli: Prvi agent mi je ukrao 100 miliona dolara

Nekadašnji NBA košarkaš Čarls Barkli ispričao je za "Fedeaway World" da mu je prvi agent ukrao veliku sumu novca.

"Mislim da me je prevario za oko 100 miliona dolara. Moj prvi agent je bio varalica. Ukrao mi je novac. Ne želim da kažem njegovo ime, ukrao mi je sav novac", rekao je Barkli.

On je naveo da je, kao rezultat svega toga, nakon četiri godine bio potpuno uništen.
Nije prvi put da Barkli u nekom intervjuu pominje ovu situaciju. 
 
Pre pet godina u jednom razgovoru za CBS Sports pričao je o toj temi.
 
"Mislim da su igrači sada pametniji nego u moje vreme. Moj prvi agent je dobijao celu moju platu, meni je davao deo, a ostalo je navodno ulagao. Dobijao sam 15.000 dolara mesečno. I to je bilo tako svakog prvog dana u mesecu. Za ostatak novca mi je govorio da je uložen u poslove. Verovao sam mu i nakon četiri godine sam se našao u situaciji da sam bankrotirao i da sam još bio dužan za porez. Da sam imao pištolj, upucao bih ga. Da sam mogao da ga se dočapam, prebio bih ga", rekao je tada Barkli.
  • Piško

    25.12.2021 12:50
    ...
    Nije nikada igrao fudbal u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.