Šon Pen: Muškarci previše feminizirani, kukavički geni ih naveli da obuku suknje

Šon Pen, koji trenutno promoviše svoj film "Flag Day", izjavio je za britanski Independent da su prema njegovom mišljenju muškarci postali "vrlo feminizirani".
"Ja sam u klubu onih koji veruju da su muškarci u američkoj kulturi postali vrlo feminizirani. Ne mislim da brutalnost, neosetljivost i nedostatak poštovanja prema ženama imaju bilo kakve veze sa muževnošću niti je ikada imalo, ali ne mislim da je potrebno da postanemo žene da bismo bili fer prema njima", izjavio je glumac, a prenosi Euronews Srbija.
Upitan da objasni svoje stanovište, Pen je dodao: "Mislim da su muškarci postali vrlo feminizirani. Imam vrlo snažne žene u svom životu, koje ne smatraju muževnost znakom represije prema njima. Mislim da kod ljudi ima mnogo kukavičkih gena, koji su ih naveli da predaju farmerke i obuku suknje."
U intervjuu za Independent učestvovala je i glumčeva ćerka Dilan Pen, koja uz svog oca igra u pomenutom filmu, a novinar koji je vodio intervju beleži da je u trenutku davanja te izjave Dilan "ćutala i gledala u prazno".
 
Pena smo nedavno imali priliku da vidimo u novom filmu "Licorice Pizza", a uskoro će se pojaviti i u seriji "Gaslit". U tom programu o Votergejt skandalu Pen igra uz Džuliju Roberts, Dena Stivensa, Beti Džilpin, Ši Vigam i Darbi Kemp.
 
  • Yip Man

    01.02.2022 13:25
    Skotlandjani ne nose suknje vec kilteve i za razliku od vecine "patriJota" u srbiji oni su muskarcine za 3 koplja ispred.
  • Tjax

    31.01.2022 23:52
    Nemoj tako pene sho
    vredjas skotlandjane
  • @. @tijana @majka

    31.01.2022 16:55
    I ostali placljivci
    Samo smo vas čekali da se javite... Cuj onog dole sa komentarom, beli supremacisti....ova spominje bumere...mora da ste priglupi zatucani milenijalci koji ne vide dalje od tik toka, instagrama, i ostalih debilnih aplikacija. Klinci, ko vam trese kavez, a? Bojite se da budete svoji i imate malo mozga? Izvoli, budi zatucan u svoja 4 zida i slavi svoja uverenja kući...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.