Madonina haljina iz spota "Material Girl" uskoro na prodaju

Ružičasta haljina u Merilin Monro stilu, koju je u spotu "Material Girl" iz 1984. nosila pop zvezda Madona, uskoro će se naći na aukciji muzičkih uspomena u Kaliforniji.
Madonina ružičasta satenska haljina s ogromnom satenskom mašnom, njene dugačke rukavice i narukvica od cirkona mogli bi dostići cenu od 100.000 do 200.000 dolara kada ih aukcijska kuća Džilijens u maju ponudi na aukciji pod nazivom "Music Icons".
Na aukciji će se naći i redak set bubnjeva grupe "Quarrymen", preteče Bitlsa, koju je 1956. osnovao Džon Lenon.
Daren Džulijen, direktor aukcijske kuće, rekao je da se radi o "predmetima koji se s pravom mogu nazvati istorijskim". Madonina haljina izvorno je izrađena za TV film iz 1980. o Merilin Monro, a unajmila ju je kompanija za filmske rekvizite kako bi je slavna pevačica obukla u svom muzičkom spotu "Material Girl". Video je nadahnut Merilinim izvođenjem pesme "Diamonds Are a Girl's Best Friend".
 
Na aukciji će biti i redak set bubnjeva grupe "Quarrymen", koju je 1956, zajedno s nekoliko školskih prijatelja, osnovao Lenon, a prema proceni Džulijensa, mogao bi postići cenu od 400.000 do 600.000 dolara.
 
Daren Džulijen je podsetio da je set bubnjeva Ringa Stara aukcijska kuća 2015. na licitaciji prodala za 2,1 milion dolara i da se smatra kako je i u ovom slučaju reč o važnom delu istorije rokenrola, naročito ako se zna da je iz doba postojanja "Quarrymena" dostupno jako malo predmeta. 
 
Na aukciji će, među ostalim, biti ponuđeni i rukom pisani stihovi "Glory Road" Brusa Springstina i majica s omota albuma Bon Džovija iz 1986. "Slippery When Wet".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.