Predstavnica Srbije na Evroviziji: Živa je istina da nemam zdravstvenu knjižicu

Na Pesmi Evrovizije u Torinu Srbiju će predstavljati Konstrakta sa pesmom "In corpore sano", koja je dobila najviše glasova i žirija i publike.

Konstrakta kaže za RTS da joj sinoć nije bilo jasno šta se dešava, kao i da će joj biti potrebno vremena da se sabere. Očekuje dobru zabavu u Torinu.

Konkurencija i borba na takmičenju bile su velike. 

"Ne mogu da kažem da sam se borila to je bio tok događaja i iz moje perspektive deluje kao da je u poslednja dva dana, posle prvog polufinala pesma skrenula i pokupila pažnju. Pripreme počinju odmah, budući da je to od 12. do 14. maja. Ima tu posla, ulazimo u organizaciju nastupa, medije", rekla je Konstrakta.
 
Napominje da je pesma slojevita i da ima dosta poruka, a jedna od poruka pesme je odnos prema zdravlju koji je aktuelan i koji je prisutan već 30 godina.
 
"Živa je istina da nemam zdravstvenu knjižicu i nisam jedina", navela je ona. 
 
"Za sada ne znam šta očekivati u Torinu. Nastup smo do sada koncipirali ovako, a pretpostavljam da ćemo ga do Torina i razraditi. Nemam ideju za nastup, ali očekujem da bude zabavno", istakla je Ana Đurić Konstrakta.
 
Konstrakta će predstavljati Srbiju na 66. "Pesmi Evrovizije" u Torinu u drugom polufinalu 12. maja. 
  • srba

    09.03.2022 11:04
    Nikada nije imala zdravstvenu knižicu. Kakve veze to ima sa evrovizijom. Mogla je da ima knižicu, njen izbor što je nema. Da nije u pitanju aludiranje na diskriminaciju koje navodno postoji (čak i u zvaničnoj formi iako uopšte ne postoji). I drugi delovi pesme nisu jasni, da ne obrazlažem?
  • Slobodan

    09.03.2022 08:38
    uzas...
    muzika je losa, pevanje je lose...
    tekst los, poruke u pesmi su lose...
    ne znam ko je ovde cuo ilo sta dobro...
  • CK

    08.03.2022 12:01
    Ne menjati
    Nista ne menjati. Sve je OK

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.