Hakovani profili Konstrakte na društvenim mrežama

Zvanični nalozi Konstrakte na Fejsbuku i Instagramu su nedostupni.

"Svi nalozi su hakovani i možda je tako bolje, 'navikao sam biti sam'", rekla je Konstrakta u video-objavi na nalogu "Zemlje gruva" na Tik-toku.

"Probaćemo da vratimo sve naloge, uz pomoć stručnjaka a ako ne uspemo, onda ćemo sve ispočetka", dodala je Ana Đurić Konstrakta, pobednica ovogodišnjeg izbora za pesmu za Evroviziju, prenosi RTS.

Za sada je dostupan njen profil jedino na platformi Tik-tok.

  • CK

    14.03.2022 09:39
    Pokazatelj
    Da nije dobra ne bi je hakovali.
  • w/e

    14.03.2022 01:23
    @Podbara
    To je nesto standardno na youtube sto je posledica laznih pregleda videa iliti non-organic kako oni to kazu. Jednostavno receno, neko botuje preglede, a youtube ih periodicno uklanja.
  • Podbara

    13.03.2022 20:13
    Konstrakti svaku noc u 3-4 sata ujutru, neko oduzima broj pregleda na YT-u. Jutros u 4 sata Konstrakta je imala 8,6 miliona pregleda na YT-u, posle pola sata odjednom se pojavilo 8,4 miliona pregleda. Neko je ukrao 200.000 pregleda, i moguce da neko iz DB-a bliskog rezimu i SNS-u to radi. Juce su Vucicevi portparoli Andjus i Mirkovic na B92 sat i po pricali protiv Konstrakte. Ocigledno SNS rezimu nista ne odgovara sto je dobro i Evropsko, zele samo srednji vek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.